Vákummasszázzsal kombinált testtekercselő testkezelésünket a petyhüdt, fellazult bőrrészek kezelésére, illetve terhességi csíkok és cellulit enyhítésére ajánljuk.

A narancsbőr ma már sajnos népbetegségnek számít. Elsősorban a nők szenvednek cellulit, - vagy a későbbi stádiumában - a karfiol bőr kellemetlenségeitől, de férfiaknál is előfordulhat. Kialakulásáért sokszor nem is mi, hanem a genetika a felelős. Eltüntetésére nem elég a fogyókúra, hiszen egy karcsú embernél ugyanúgy előfordulhat, mint túlsúlyos társainál. Van azonban egy jó hírünk! A feszes, kerek, narancsbőr mentes popsi elérhető!

A cellulit kezelést menete:

  1. A kezelést egy rövid személyes konzultáció előz meg, ahol - amennyiben ez korábban nem történt meg - a kezelő felveszi az adatokat, illetve rákérdez a kezelendő felületre és az egyéni célokra, továbbá megbizonyosodik arról, hogy a vendégnél az ellenjavallatok közül egyik sem áll fent.
  2. A kezelés első fázisában gépi vákummasszázs segítségével "széttörjük" a bőr alsó rétegeiben makacson lerakódott és összecsomósodott zsírsejteket.
  3. A testtekercselő fázisban speciális hatóanyagot viszünk a bőrre, melyet aztán fólia segítségével juttatunk el a bőr mélyebb rétegeibe. Ezen fázis során használt hatóanyagok a problémás helyeken (has, comb, csípő, derék) felhalmozódott zsírlerakódást látványosan csökkenti és megakadályozza annak ismételt kialakulását. A kezelés hatására a salakanyagok eltávozása intenzív, a bőr feszesebbé, fiatalabbá válása látványos. A bőr állapotában gyors javulás áll be, a "karfiolra" és "narancsra" hasonlító zsírpárnák és a bőr petyhüdtsége megszűnik. A bőr kisimulttá, felülete egyenletessé válik.