Arc Ránctalanítás

Sokan szenvednek a múló idő negatív hatásaitól. Főleg mikor ez az arcunkra rajzolja vonásait, a ráncokat.

A rohamosan fejlődő gépi technológiákat és a hatékony kezelőanyagokat felhasználva harcolni tudunk az öregedés látszata ellen.

BEAUTY CLINIC szalonunkban nem csak fogyókúrás kezeléseket végzünk, de a szépségápolással kapcsolatos problémákat is igyekszünk megoldani.
 
Bipoláris RF gépünket használjuk a ráncok eltüntetésére, a mély barázdák csökkentésére, a leereszkedett, petyhüdt bőr megemelésére, ruganyosítására, az arc kisimítására és fiatalítására. Az arcot iszapos, kollagén krémmel és hyaluronos géllel kezeljük. Az RF mélyre bejuttatja az irhába a megújító anyagot és kényszeríti a bőrt a kollagén termelésére. A vákuummal minden salakanyagot kinyomunk a nyirokcsomók felé és a végén svájci, vegyszer nélküli hyaluronos krémekkel kitöltjük a ráncokat, a barázdákat. Az anyagokat jó mélyre juttatjuk be az irhába a legújabb galván géppel, iontoforézis eljárással. Az eredmény észrevehető már az 1. kezelés után is, de csak 3-4 óra elteltével. Korábban a kezelt terület piros. A kezelést érdemes 3-5 héten át megismételni (max. heti 1-szer), hogy az eredmény állandóvá váljon (az alkalom száma függ a bőr reagálásától a kezelésre és a ráncok, barázdák nagyságától).

A kezelés kb. 1-1,5 órát vesz igénybe.

Az egész eljárás a bőrre lifting, fiatalító/ránccsökkentő, ruganyosító hatással van.